Vacature – Fysiotherapeut Utrecht

Vacature fysiotherapeut(e) (eventueel master-geschoold) bij My Medical Centre!

Voor onze locatie in Utrecht zijn wij  op zoek naar een fysiotherapeut(e) met een eventuele masteropleiding op zak voor 24-32 uur per week (in overleg).

My Medical Centre is een fysiotherapiepraktijk met drie locaties in Nieuwegein en Utrecht. Gekenmerkt door jonge, ambitieuze en leergierige collega’s focust My Medical Centre op een breed, gemêleerd (sportend) publiek. Het team bestaat uit therapeuten met specialisaties in de manuele therapie, dry needling, echografie, VSO en meer. De locatie waarbinnen een vacature vrijkomt, ligt in Oudwijk. Samen met 5 collega’s proberen wij elke dag de best beschikbare zorg te leveren.

Wij zijn op zoek naar een collega voor 24-32 uur. Dit is in nader overleg te bepalen. Wij zoeken:

– Een collega fysiotherapeut met een BIG- en CKR-registratie;

– Een collega met ambities om zich verder te scholen in de richting van een master of science;

– Een collega die flexibel is gedurende de week en bereid is om in de avond  te werken;

– Een collega die, ondanks dat we een zelfstandig beroep beoefenen, een echte teamplayer is;

– Een collega die, naast het zorgverlenen, actief meedenkt in het laten draaien van een praktijk en zich proactief opstelt in het oppakken van werkzaamheden om het zorgverlenen heen.

Wat bieden wij jou?

– Een marktconform salaris met mogelijkheden tot financiële doorgroei;

– Niet alleen doorgroeimogelijkheden op financieel gebied, maar we geven jou ook alle mogelijkheden om jezelf te ontplooien op welk gebied jij dat wil;

– Een tegemoetkoming in eventuele toekomstige studiekosten;

– Een jong, dynamisch en ambitieus team vol met kennis, kunde en enthousiasme waarop jij kan meeliften/waar jij deel uit kan maken;

– Jaarlijks regelmatig activiteiten met elkaar.

Klinkt deze vacature jou als muziek in de oren en zie jij jouw ambities in lijn met de onze? Stuur dan jouw CV en motivatiebrief naar info@mymedicalcentre.nl onder vermelding van ‘Vacature Fysiotherapie – Jouw naam’. Wij zullen vervolgens een keuze maken uit de aanmeldingen en de eerste gespreksronde starten.


Ben jij of ken jij een enthousiaste fysiotherapeut? Solliciteer dan nu!

Heb je vragen? Bel naar 030-6040665 en vraag naar Jaap Mo