Orthopedie Nieuwegein en Utrecht

In samenwerking met specialisten uit de regio bieden wij een revalidatietraject na een orthopedische operatie, onder begeleiding van onze fysiotherapeuten. Wij zijn dé specialist in orthopedische revalidatie in de regio met verschillende therapeuten die op masterniveau geschoold zijn. My Medical Centre werkt nauw samen met instellingen in de orthopedie. Zo zijn wij bekend bij orthopeden van het Sint Antonius Ziekenhuis en Annatommie MC.

Met onze locaties met eindeloze faciliteiten in combinatie met onze vakkundige kennis en ervaring op het gebied van revalidatietrajecten, bieden wij de perfecte omstandigheden om te revalideren. Bij een revalidatie na een ongeluk of een operatie komt een boel kijken. Om dit zo soepel mogelijk te kunnen laten verlopen nemen wij uw wensen, samen met de inzichten van de orthopeed, mee in het gehele revalidatietraject. Dit wil zeggen dat wij in samenspraak met u uw revalidatieproces gaan vormgeven. Daarnaast houden wij zowel schriftelijk en indien nodig telefonisch contact met uw orthopeed om ook zijn/haar specialisme hierbij te betrekken.

Nadat u bij de orthopeed bent geweest, gaat eigenlijk meteen uw orthopedische revalidatie van start. Vaak gaat dit de eerste weken gepaard met het lopen op krukken. Naar de praktijk komen om te revalideren kan hierdoor af en toe wat lastig zijn. Wij ondersteunen u daarom in de eerste 6-8 weken met onze My Medical-Shuttleservice. Wij halen u op en brengen u na uw fysiotherapie behandeling weer thuis.

Op al onze locaties hebben wij fantastische trainingsfaciliteiten tot onze beschikking. Door het brede aanbod van fitnessapparatuur en functionele oefenruimtes, kunnen wij uw orthopedische revalidatie zo passend mogelijk maken aan uw situatie.

Bent u benieuwd of wij u kunnen helpen met uw orthopedische revalidatie, of heeft u vragen hierover? Neem dan gerust contact met ons op via ons mailadres fysiotherapie@mymedicalcentre.nl, onze praktijktelefoon op 030-6040665 of via onze My Medical-Whatsapp op 06-24846020.

Meld u aan voor het gratis inloop spreekuur bij My Medical Centre

Het inloopspreekuur bestaan uit een gesprek (10 minuten) waarin samen met uw therapeut een afweging wordt gemaakt of fysio- en/of manuele therapie kan helpen bij uw klachten. In sommige gevallen kunnen overige (para) medici u bijvoorbeeld beter helpen bij uw klachten.

Wilt u gebruik maken van het gratis inloop spreekuur bij My Medical Centre, laat dan uw gegevens achter in onderstaand contactformulier!

Gratis Inloopspreekuur