Online fysiotherapie

Fysiotherapie online, waar en wanneer u maar wilt:

U hoeft er de deur niet voor uit en ook als u in het buitenland bent voor vakantie of werk kunnen de behandelingen gewoon doorgaan.

De zomervakantie komt eraan en het ziet ernaar uit dat de meeste vakanties gewoon door kunnen gaan. Wil jij nu ook dat jouw fysiotherapie afspraken gewoon door kunnen gaan of wil jij werken aan je fitheid in het buitenland, dan kunnen wij jou hierbij helpen met online fysiotherapie!

Online fysiotherapie is mogelijk met beeldbellen via het programma Physitrack. Dit is een wereldwijd bekend platform voor oefenprogramma’s en videobellen. Tijdens het videobellen kunnen deze oefenprogramma’s of oefeningen zelfs direct met u gedeeld worden.

Naast de zomervakantie zijn er natuurlijk ook andere redenen waarvoor beeldbellen een goede uitkomst kan bieden. Denk hierbij aan fysiotherapie voor een (gewricht vervangende) operatie, COVID-revalidatie, aan huis bezoeken en het bijstellen van oefenprogramma’s. Daarnaast kan het ook een uitkomst bieden wanneer u niet naar de praktijk kunt komen vanwege een verkoudheid.

Per patiënt zullen we afstemmen wat de wensen hierin zijn. Daarnaast hebben we een heel stappenplan hoe we het beeldbellen gemakkelijk tot stand kunnen brengen.

Heb je geen tijd om naar de praktijk te komen maar je hebt wel fysiotherapie nodig, bel dan voor een afspraak voor een online consult!

Maak een afspraak

Hoe werkt online fysiotherapie?

online fysiotherapie nieuwegein utrecht

Stap 1: Afspraak maken

Neem contact met ons op d.m.v. het contactformulier op de website of door te bellen naar 030-6040665 en vraag naar de mogelijkheden voor online fysiotherapie.

Stap 2: Uitnodiging per e-mail

Na het inplannen van de afspraak zal de therapeut een uitnodiging per e-mail sturen.

Stap 3: Klik op de link

Klik op de link in de e-mail. U kunt de link via desktop (Physitrackof mobiele app (PhysiAppopenen. 

online consult fysiotherapie

Stap 4: Start online fysiotherapie

Zorg dat u 5 minuten voor de online afspraak inlogt. Op het moment van de afspraak belt de therapeut en kan de behandeling starten.