Fysiotherapie Nieuwegein

Fysiotherapie Nieuwegein, My Medical Centre, de fysiotherapeut voor uw (sport)fysiotherapeutische zorg. Ons doel is dat u verantwoord en snel uw sportbeoefening kan hervatten. Onze locaties zijn gericht op een actief herstel. Dit wil zeggen dat u, samen met een van onze fysiotherapeuten, een actieve rol hebt in uw eigen herstel- of revalidatieproces.

De praktijk biedt u de ideale sportrevalidatie in de gewenste omgeving met het juiste team van fysiotherapeuten. De praktijk maakt gebruik van het brede aanbod van sportfaciliteiten van Health Club Gold’s Gym, wat bestaat uit meer dan 2500m2 aan trainingsfaciliteiten. Iedere sporter van elk niveau en elke leeftijd kan aan zijn/haar gewenste trainings- en revalidatiedoelen werken.

Onze fysiotherapeuten hebben hun opleiding afgerond aan de Hogeschool Utrecht voor fysiotherapie of aan de THIM-hogeschool voor Fysiotherapie in Nieuwegein. Al onze fysiotherapeuten zijn gespecialiseerd in het onderzoeken, behandelen en voorkomen van klachten aan uw lichaam. De fysiotherapeuten maken gebruik van verschillende behandeltechnieken, zoals Dry Needling en manuele therapie om uw revalidatie en herstel beter te doen laten verlopen. 

De fysiotherapeuten werken aan de hand van het Biopsychosociale model. Bij het Biopsychosociale model wordt aandacht besteed aan de biologische, psychologische en sociale factoren. Hierdoor kunnen andere onderliggende factoren, zoals stress, meegenomen worden bij het herstelproces.

Ons uiteindelijke doel als fysiotherapeuten is om samen met u tot een passend behandeltraject te komen, dat uiteindelijk resulteert in een afname van klachten. Zo zorgen we er samen voor dat u weer zo optimaal mogelijk kunt bewegen.

Onze fysiotherapeuten kunnen onder andere helpen bij de volgende klachten:

  • Spier- en/of gewrichtsklachten
  • Revalidatie na een blessure of operatie (orthopedisch en neurologische operaties)
  • Chronische aandoeningen (COPD, hart- en/of vaatproblematiek, artrose, etc.)
  • Preventieve behandelingen om blessures te voorkomen
  • Corona revalidatie (Covid-19)


In onze fysiotherapiepraktijk zien wij veel verschillende mensen met verschillende soort klachten. Om elk individu zo goed mogelijk te kunnen helpen bij  het herstelproces werken wij nauw samen met verschillende andere zorginstanties.

Heeft u vragen of bent u benieuwd of fysiotherapie uw klachten kan verhelpen? Neem dan gerust contact met ons op via het email adres fysiotherapie@mymedicalcentre.nl, onze praktijktelefoon 030-6040665 of via onze My Medical WhatsApp op 06-24846020.

Wij gaan graag samen met u een voorspoedig herstel tegemoet.

Meld u aan voor het gratis inloop spreekuur bij My Medical Centre

Het inloopspreekuur bestaan uit een gesprek (10 minuten) waarin samen met uw therapeut een afweging wordt gemaakt of fysio- en/of manuele therapie kan helpen bij uw klachten. In sommige gevallen kunnen overige (para) medici u bijvoorbeeld beter helpen bij uw klachten.

Wilt u gebruik maken van het gratis inloop spreekuur bij My Medical Centre, laat dan uw gegevens achter in onderstaand contactformulier!

Gratis Inloopspreekuur